УСЛУГИ

  • Получаването на безвъзмездно финансиране е крайният резултат от процеса на подготовка, кандидатстване и реализиране на проекта, по време на който консултантите на „КК-ГАЙДАРСКИ И СИН” ЕООД са до своите клиенти от първия до последния му етап. По-конкретно, услугите, които осигуряваме на своите клиенти са: www.rxonpharm.com
  • Предоставяме актуална информация относно програмите, които финансират дейността на общините и физическите лица и фирмите от различни сфери на икономиката и сроковете за кандидатстване по тях. Информацията е достъпна напълно безплатно на сайта на компанията - www.gaydarski.com и е представена по начин, по който бързо и лесно всеки ще се ориентира в иначе сложната тема европейско финансиране.
  • Следим вместо Вас и Ви информираме навреме за новините, свързани с европейските програми, като веднъж седмично подготвяме и изпращаме лично на Вашата електронна поща актуална информация, относно стартиращи, текущи и предстоящи финансиращи програми.
  • Предоставяме лична подробна Консултация относно възможностите за финансиране бизнеса на клиента или конкретен негов проект, в това число анализираме потенциала на проекта да се пребори за финансиране, съобразно критериите за оценка по съответната програма.
  • Разработваме необходимите документи по избрана финансираща програма и се ангажираме с управлението на проекта след неговото одобрение.
  • Съдействаме за осигуряване на банково финансиране за изпълнението на проекта.


Може да се свържете с екипа ни на телефон: 064/803 225, 0899 173 705, 0896 898 252 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.